Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experienta in design si modela

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balustrade inox cu sticla

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 €
Brand
Balustrade inox cu sticla
Out Of stock
Descriere
Balustradele de inox cu sticla sunt confectionate din materiale de inox de inalta calitate, provenienta Italia, sticla securizata, laminata de 6mm, 8mm, 10mm 3/3/1,4/4/2 si mai groasa in functie de complexitatea proiectului.

Balustradele cu sticla au fost si au ramas printre cele mai sigure modele de balustrade, atunci cand sunt confectionate conform normelor de securitate.

Materialele din inox pot fi de diferite dimensiuni, profille moedele.

Cele mai folosite sunt balustradele cu inox lucios, rotund si geam securizat, laminat clar, bronze, fumuriu, dar balustradele pot fi executate si din profile de inox patrate,satinate sau lucioase.

Personalul nostru a fost atent format profesional pentru a obtine produse de inalta calitate, iar gradul de multumire al clientului sa fie ridicat.

Modele moderne si complexe de balustrade, executate in acord cu cerintele si specificatiile clientilor nostri, realizate si montate rapid si eficient. Echipa noastra va sta la dispozitie penrtu consiliere si cu cele mai inteligente si inovatoare solutii de amplasare si proiectare a componentelor sau elementelor de inox sau fier forjat necesare, pentru a obtine solutiile tehnice si de design cele mai potrivite pentru casa dumneavoastra.

Pentru a intra in legatura directa cu personalul specializat de la Inomet Design, nu ezitati sa accesati site-ul companiei sau puteti suna la tel: 0722 737 440.

Va multumim pentru incredere si va asteptam!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura